A.R.

 

 

Velkommen /Profil
Hestepension
Velfærd i særklasse
Avlshopper

Årgang 2008

Årgang 2009
Salgsheste

 

 

 

Faciliteter Fodring Priser

 

  • Som tidligere nævnt lægger vi STOR vægt på fodringen af såvel avlsdyr og rideheste og dermed også stedets pensionærer. Der bliver udarbejdet individuelle foderplaner for hver enkelt, der løbende bliver tilrettet ca. en gang om måneden f.x. efter træningsniveau og foderstand. Vi garanterer at din hest er bedst muligt dækket ind med samtlige vitaminer/antioxidanter og mineraler.
  • Derfor anvender vi bl.a. tilskudsfodret Preminum Mineral Basic, der er et velsmagende produkt af højeste kvalitet, som sikrer at selv meget nøjsomme heste er 100% dækket ind. Ligeledes har det et højt indhold af biotin, hvilket er med til at sikre en ordentlig hovkvalitet.
  • Desuden anvender vi kun hø, wrap og halm af allerhøjeste kvalitet, som vi selv producerer. Dette tildeles i rigelige mængder (10-20 kg dagligt). Denne store mængde strøfoder sikrer sammen med lucerne en optimal fordøjelse, samt bedre udnyttelse af det resterende foder. Derudover er lucernen bl.a. med til at mindske risikoen for kolik p.g.a. dens fiberindhold samt den forlængede tyggetid, som ligeledes giver en bedre beskæftigelse. Iform af dette producerer hesten mere spyt, som dermed er med til at forebygge dannelsen af mavesår.
  • Har din hest specielle behov eller ønsker du at kræse yderligere for din hest f.eks. under en hård træningsperiode eller bare generelt, tildeler vi gerne dette under fodringen, således at du uden problemer kan tage en fridag. Derudover kan vi tilbyde fodring med produkter fra Brogården, som efter vor mening er et af de bedste produkter på markedet, da disse indholder et meget højt indhold af antioxidanter bl.a. vitamin E og C samt organiske mineraler, som sikrer en højere optagelighed. Hertil kommer at der findes et hav af varianter alt efter alder, træningsniveau eller eventuelt sygdom.
  • Se mere på www.brogaarden.dk . 

 

 

Du finder os på adressen:

Skjødsholmsvej 48

9490 Pandrup

telefon 40732680

e-mail: anne@stalanne.dk